Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCForum poleca Smite!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1379802454-U346826.png

Inicjujemy na forum nową serię tematów "MPCForum poleca". Rzadko się zdarza administracji forum by zagrać w jakiś tytuł, jednak jak już to nastąpi jesteśmy w stanie wydać rzetelną opinię. Ostatnio miałem przyjemność pograć w grę Smite z grupą MPC Smite Team. Wyciągnęli pomocną dłoń do takiego "newbie" jak ja. Wszystko wytłumaczyli i zagrałem. Pierwsze wrażenia z gry, jak najbardziej pozytywne. Mógłbym pokusić się o stwierdzenie znakomite. Narzucenie taktyki w grze, team-play, odpowiedni build dla bohatera w grze to tylko przedsmak co Was czeka. Gra z tego co słyszę z opinii graczy bardzo, ale to bardzo przypomina League of Legends tylko, że w 3D. Warto zobaczyć ten tytuł, szczególnie, że na MPC stworzyła się już pewna społeczność graczy, która można powiedzieć "nałogowo" gra :-) Odwiedzajcie dział TUTAJ, piszcie tutoriale, poradniki i gracie. Miłej zabawy :-)

Pozdr, Seldek

/EDIT:

MPC MEDIA TEAM OGŁASZA NABÓR (podobno warto, tak mówią):

1379787045-U247153.png

1379787068-U247153.png

1379787092-U247153.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

123

Polecamy smite! Gra super, śmieszna, odzwierciedla hack 'n slash w 3D. Na prawdę można się przy tym zabawić. Team Smite na pewno was zainspiruję, jak mnie, Marsela, czy samego Seldka! :)

Zapraszamy do składania aplikacji do MMT!

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Spoko, ale zrób z obrazków odnośniki do odpowiednich działów.

Opublikowano

Spoko, ale zrób z obrazków odnośniki do odpowiednich działów.

Przecież są.

Nie zagram, nie lubię gier typu MOBA. Na dodatek, ostatnio robiłam coś dotyczące tej gry (kto wie, ten wie) i przez to mi zbrzydła :P

Mimo to fajnie, że administracja zachęca do grania w produkcje, które są dostępne na mpc. Mamy tutaj naprawdę wiele ciekawych tytułów, które tylko czekają na taki rozgłos.

Co do MMT: Ładnie, ładnie proszę o jakiegoś miłego i zdolnego recenzenta do pomocy :-) Serdecznie zapraszamy w nasze skromne, aczkolwiek coraz lepiej prosperujące i zintegrowane szeregi ;-)

@Miszczu

Chyba, że tak ;-)

Opublikowano

Zagram ale czuje że to następna gra którą odinstaluje po 10 minutach :(

Może nawet Moddersi zajmą się modyfikacją tej gry o ile pliki na to pozwolą :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

kolejna moba... co Tu polecać ;)

Fajnie by było gdybyście napisali np. czemu tą gre polecacie ;) jakieś plusy, minusy etc. ;)
Bo taki tam temacik to trochę ubogi jest.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Popieram Lenarta. Jakaś recenzja teamu MPC by się przydała, czemu polecacie grę itp. A do samych MOBA jestem zrażony, gdyż to co widziałem w LoLu, woła o pomstę do nieba.

Opublikowano

Tylko dota!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zajebista gra, w chuj mi się spodobało TPP dzięki czemu niepostrzeżenie można komuś wskoczyć na tyłek no i jeszcze bogowie z różnych mitologi. Dotę i lola odinstalowałem po godzinie to smite jest na dysku ponad pół roku. Polecam.

Opublikowano

Mnie osobiście nie urzeka ta gra , jakoś moba w 3d nie pasuje..

Jako następną gre do polecenia , polecam Tibia;-)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...